Marna Cafè

Marna Café ligger sentralt plassert på brygga i Mandal. Restauranten har 120 sitteplasser inne, og 140 ute mot Mandalselva, hvor 80 av disse er på vår flotte lekter. Vi har også vårt eget selskapslokale i 2. etasje som blir brukt til alt fra konfirmasjoner til show og konserter. Dette lokalet tar inntil 80 personer, og kan reserveres.

 

På matsiden er vi amerikanskinspirert med hovedvekt på store saftige burgere og biffer, men er også lokalt tilpasset med flere fisk- og skalldyrretter. Restauranten har også en stor bar som er Mandals mest populære, ed et godt utvalg av øl, vin og cocktails.

 

Marna Café streber hele tiden etter å være et sted hvor det skal skje ting. Vi driver med sport og fotball på 9 storskjermer rundt om i restauranten. Fredager har vi enten livekonserter eller DJ, og på lørdager har vi alltid DJ fra kl. 23.00. I tillegg holdes det politiske debatter, standup show, og et eget julebordkonsept med underholdning. Vi har også en liten internettcafé, hvor man kan låne seg en bærbar pc og sette seg ned med en kaffe og surfe på nett.

 

Hele menyen kan bestilles som takeaway.

Gå til nettsted

Besøk vår Facebook side

38 26 27 00

Adresse:
Store Elvegate 47B
Mandal