Naturligvis Mandal

Naturligvis er plassert midt i gågata i Mandal og ble startet opp våren 2015. Dette er en flott, sjarmerende og annerledes butikk du lett vil trives i. Her finner du ansatte med god oversikt og kunnskap over det som butikken har å tilby. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne det som passer ditt bruk og behov.

Naturligvis tilbyr alt av ulltøy, allværsjakker, regntøy, turtøy, gensere, sko og sekker. Og om det skulle være noe du savner så bestiller vi det gjerne inn til deg! Om du ikke bor i Mandal, men vet at vi har noe du ønsker, kan du bare ta en telefon så sender vi! Naturligvis er en butikk som strekker seg langt for at du som kunde skal få en god opplevelse og du skal alltid være velkommen inn for å ta en titt.

Butikken er alltid fylt opp med det nyeste innenfor friluft som passer årstiden. Her finner du et godt utvalg av det som er hottest på markedet her og nå, og vi har et bredt fargeutvalg. På sommeren blir butikken fylt med maritim stil fra merker som Pelle P, Musto, Sail Racing. Dette er flott og praktisk tøy som både ser bra ut, og som varmer godt ute på sjøen.

Gå til nettsted

Besøk vår Facebook side

97777101

Adresse:
Store Elvegate 28
4514 Mandal